Reprezentată de un colectiv experimentat, AUDIOTEHNIC ImpEx este deopotrivă importator și integrator de sisteme, proiecte, instalații, servicii avansate și consultanță în domeniul Audio/Video High-End, Profesional, sisteme de recepție TV terestru – satelit HD și IT&C.

Încă de la inființare din 2001, în domeniul High-End Audio/Video, AUDIOTEHNIC ImpEx și-a fixat ca obiectiv principal să ofere clienților săi din gama Profesional și/sau High-End Audio/Video posibilitatea de a-și crea o ambianță cât mai apropiată de realitatea acustică a unei săli de spectacole în propriul studio și/sau propriului cămin, atât în format stereo cât și multimedia/Home Theater – format 5.1. Înca din 2006 au fost abordate și realizate câteva proiecte la cheie (proiectare, design, execuție, integrare echipamente) de încăperi Home Theater Cinema, destinate clienților VIP.

Astfel, AUDIOTEHNIC ImpEx a lansat pentru prima dată oficial în România brand-ul ELECTROCOMPANIET Norvegia la prima ediție a expoziției HiFi Arena 2003, prezentând cu această ocazie un portofoliu de produse și un sunet impresionant sub conceptul exclusiv al brand-ului „If Music Really Maters”.

Au urmat brand-urile Soundcare Norway, Acoustic Zen USA, Von Schweikert Audio USA, Advance Acoustic Franța, Brodmann Acoustics Austria și începutul discuțiilor cu Avitech Austria.

  Pentru informații suplimentare legate de gama de produse ale Diviziei Audio vă rugăm să ne contactați la tel: 0728 691.691 / 0724  215.521 și/sau

e-mail: office@audiotehnic.net

Vă așteptăm printre clienții noștri și vă asigurăm de întreaga noastră considerație și determinare în a vă ajuta să vă construiți sistemul audio/video optim atât ca performanțe cât și ca preț.

Echipa Audiotehnic

Distribuitor în România