Solutii

Suntem cu totii diferiti, asa ca iti oferim abonamente din care sa-l alegi pe cel potrivit tie, in functie de necesitati.

Utilizare redusa – Tooway 2

Ai nevoie de acces la INTERNET pentru acasa, la cel mai bun tarif, pentru a tine legatura cu prietenii si familia si a naviga pe web ocazional.
» Viteza transfer date 2 Mbps download si 512 Kbps upload
» Volumul lunar de trafic 2 GB

Utilizare moderata - Tooway 6

Ai nevoie de conexiune la INTERNET pentru acasa, pentru a naviga pe web, a tine legatura cu familia si prietenii si a trimite multe email-uri sau esti o companie care are nevoie de conectivitate in locatii izolate pentru aplicatii tip SCADA.
» Viteza transfer date 6 Mbps download si 1Mbps upload
» Volumul lunar estimat este de pana la 4 GB, suficient de exemplu pentru:
  • 180 de ore de navigare pe web
  • Descarcare de: 20 clipuri video, 60 melodii, 60 fotografii, 250 documente, 1 film, 2500 email-uri

Utilizare frecventa - Tooway 8

Ai nevoie de INTERNET pentru acasa, pentru a naviga pe web, trimite email-uri, sa asculti muzica pe Youtube si sa faci schimb de poze si documente sau esti o companie care are nevoie de conectivitate in locatii izolate pentru angajatii proprii sau pentru aplicatii tip SCADA.
» Viteza transfer date 8 Mbps download si 2 Mbps upload
» Volumul lunar estimateste de pana la 8 GB, suficient de exemplu pentru:
  • 300 de ore de navigare pe web
  • Descarcare de: 25 clipuri video, 100 melodii, 150 fotografii, 500 documente, 4 filme, 5000 email-uri

Utilizare intensa - Tooway 10

Esti o companie care are nevoie de conectivitate in locatii izolate sau doresti Back-up pentru conexiunea existenta la INTERNET. Esti un profesionist care are nevoie de o conectivitate foarte buna pentru a-ti desfasura activitatea, schimband documente si email-uri cu alti colegi de serviciu, sau ai nevoie de o retea cu o largime de banda mare pentru casa ta.
» Viteza transfer date 10 Mbps download si 2 Mbps upload.
» Volumul lunar estimateste de pana la 13 GB, suficient de exemplu pentru:
  • 540 de ore de navigare pe web
  • Descarcare de: 40 clipuri video, 120 melodii, 250 fotografii, 800 documente, 6 filme, 8000 email-uri

Utilizare foarte intensa - Tooway 10+

Esti o companie care are nevoie de conectivitate in locatii izolate sau doresti Back-up pentru conexiunea existenta la INTERNET si ai nevoie de conectivitate buna pentru multe email-uri mari.
» Viteza transfer date 10 Mbps download si 4 Mbps upload.
» Volumul lunar estimat este de pana la 25 GB, suficient de exemplu pentru:
  • 720 de ore de navigare pe web
  • Descarcare de: 100 clipuri video, 150 melodii, 400 fotografii, 1000 documente, 15 filme, 10000 email-uriE nevoie doar de 3 pasi simpli pentru a fi online
  1. Alege-ti si comanda abonamentul de INTERNET prin satelit potrivit tie. Calculatorul de volum
  2. Instaleaza-ti rapid si usor sistemul prin satelit.
  3. Conecteaza-ti computerul sau reteaua la modem si poti naviga pe INTERNET de mare viteza.
Serviciul conecteaza computerul tau prin satelit la un link foarte rapid din reteaua principala de INTERNET. O antena de satelit si modemul - tot ce iti trebuie pentru a avea acces de oriunde din Romania la serviciul de banda larga de pana la 10Mbps.

KA-SAT – Primul satelit european customizat pe servicii de broadband - “High Throughput Satellite (HTS)” - avand o capacitate de 35 de ori mai mare decat satelitii traditionali.


Fair Access Policy

Pentru a garanta ca toti utilizatorii au parte de tratament echitabil in ceea ce priveste accesul la INTERNET de mare viteza, serviciul TOOWAY are o politica de acces pentru a preveni utilizarea excesiva si pentru a putea respecta nivelurile abonamentelor, acesta constituind FAP

Tooway respecta mediul inconjurator

INTERNET-ul de banda larga prin satelit este probabil cel mai ecologic mod de a comunica pe distante mari.

Tooway™ este cel mai eficient mod din punct de vedere financiar pentru a furniza servicii de comunicatii de banda larga pentru locatii izolate sau comunitati aflate la mari distante.

Pentru a permite unei case, afaceri sau comunitati sa beneficieze de serviciul de INTERNET prin satelit, nu e nevoie sa se efectueze lucrari dificile de instalare a retelei cum ar fi saparea de santuri sau montarea de stalpi, neafectandu-se astfel mediul inconjurator, flora sau fauna pentru a va conecta la INTERNET. Spre deosebire de serviciile prin cablu, INTERNET-ul prin satelit nu necesita nici lucrari scumpe de inginerie civila.

De asemenea un singur satelit in spatiu consuma foarte putin combustibil pentru a functiona si poate deservi continente intregi. In plus satelitul Tooway™ functioneaza 100% cu energie solara si are o durata de viata de 15 ani.


Copyright © 2012 Audiotehnic, © 2009 Media Sat. Toate drepturile rezervate.   Highend Audio | Contact