Beneficii

Bucura-te de INTERNET rapid oriunde

RAPID – INTERNET de mare viteza prin satelit direct la tine acasa sau la sediul firmei tale

Serviciul nostru in colaborare cu Tooway™ -Skylogic, parte a grupului EUTELSAT, este furnizat utilizand primul satelit European customizat pentru servicii INTERNET Broadband, avand o capacitate de 35 de ori mai mare decat satelitii traditionali.

Din acest motiv serviciul Tooway™ reprezinta o adevarata revolutie in furnizarea de INTERNET prin satelit, asigurand conectarea computerului tau la INTERNET de mare viteza cu costuri incomparabil mai mici decat serviciile clasice de INTERNET prin satelit. Oriunde in Romania iti punem la dispozitie INTERNET cu viteze de download de pana la 10 Mbps si de upload de pana la 4 Mbps.

Pentru FIECARE- Alege acum unul dintre abonamentele noastre potrivite oricarui buget

Tooway™ este potrivit atat pentru clientii persoane fizice cat si pentru companii care doresc o conexiune rapida in locatii izolate sau o conexiune la INTERNET de back-up printr-un mediu alternativ total independent, ideal pentru solutii de Disaster Recovery.

Serviciul este disponibil cu costuri de la 22 EUR fara TVA pe luna, astfel fiind adaptabil oricarui buget. Indiferent ca ai nevoie de internet prin satelit pentru serviciu sau pentru acasa, exista un pachet Tooway™ potrivit pentru tine.

Iti putem pune la dispozitie optional si un router wireless, astfel incat vei putea beneficia de conexiunea Tooway™ oriunde in casa sau in sediu si de mobilitatea atat de necesara pentru detinatorii de laptopuri sau smart phone-uri.

ORIUNDE – Acum! Acoperire 100% pentru INTERNET de mare viteza in toata Romania

Tooway™ este disponibil prin MEDIA SAT oriunde in Romania. Nu e nevoie sa astepti instalarea unei retele terestre langa casa ta. Tooway™ nu face discriminari in functie de locatie si nu promoveaza servicii pe care sa nu ti le putem oferi la capacitate maxima.

SIMPLU- Conecteaza-l si navigheaza pe INTERNET

Cu Tooway™ este foarte simplu sa te conectezi la INTERNET. Vei avea nevoie doar de o mica antena de satelit montata pe exteriorul casei si de un modem.

Iti poti monta singur echipamentul (vezi video cu instalarea si aplicatia de Iphone pentru instalare). Pentru a pozitiona corect antena de satelit, dupa montaj regleaza antena orientand catre satelitul KA-SAT, 9?E, conform indicatiilor de activare a sistemului primite dupa semnarea contractului. Alternativ puteti folosi aplicatia on-line KA - SAT Finder, aplicatie ce va va ajuta sa determinati unghiul azimut si unghiul de elevatie pentru pozitionarea corecta a antenei in functie de pozitia geografica a locatiei de instalare, precum si culoarea spotului de pe satelit pe care va veti conecta cu semnalul maxim.


Copyright © 2012 Audiotehnic, © 2009 Media Sat. Toate drepturile rezervate.   Highend Audio | Contact