English Version Versiunea in Romana  
           
MEDIA SAT este una dintre principalele companii de telecomunicatii care activeaza pe piata romaneasca.

Fondata in 1997 si avand un capital integral privat, MEDIA SAT ofera o paleta larga de servicii si produse in domeniul telecomunicatiilor, de la servicii de acces Internet, Telefonie Fixa, servicii Call Center si pana la integrare de platforme CTI, servicii SMS/SVA telefonie si Broadcasting TV si Radio.

Parte a grupurilor MEDIA PRO si COMPUTERLAND, MEDIA SAT a avut o cifra de afaceri in 2010 de 8 milioane EUR si un profit operational de 6% din cifra de afaceri.

Furnizand servicii de INTERNET din 1997 si servicii de telefonie inca din 1998, dinaintea liberalizarii - in baza unei autorizatii de grup inchis, MEDIA SAT este unul dintre deschizatorii de drumuri in zona acestor servicii, dezvoltand competente deosebite prin furnizarea de servicii customizate la clienti.

MEDIA SAT este specializata in oferirea de servicii profesionale catre piata Business, atat infrastructura proprie cat si parteneriatele strategice realizate dandu-i posibilitatea sa raspunda cu solutii optime nevoilor clientilor nostri.

Angajamentul pentru servicii de inalta calitate este dovedit si de certificarile:

  .

Cel mai bine insa vorbeste de la sine lista clientilor! Iata cativa dintre acestia:

Copyright © 2009 Media Sat. Toate drepturile rezervate.   Termeni si confidentialitate | Servicii Reglementate | Harta Site