Prezentare top

AW 250R
Acest amplificator dual de putere de 2 x 250 Wrms pe o impedanta de 8 ohmi realizat de ELECTROCOMPANIET este un produs High End construit sa fie o referinta pentru clasa sa, datorita unei calitati exceptionale de redare fara a afecta sunetul original, calitate ceruta in special de studiourile de inregistrari. Functioneaza in clasa A pana la un nivel de putere de 2 x 100 Wrms, urmand ca peste acest nivel de putere sa lucreze in clasa AB. Este folosit in mod curent in studioul de inregistrari al lui Michael Jackson, inregistrand succese notabile la vanzari la acesta categorie in studiourile de inregistrari din USA datorita si unui pret accesibil. Acest amplificator dual impreuna cu preamplificatorul EC 4.8 constituie o solutie veritabila High End si o alegere perfecta pentru orice spatiu de auditie. Performantele audio sunt incomparabile fata de echipamentele ce au aceleasi functiuni si sunt furnizate de marcile obisnuite sa vanda produse audio din categoria retail. Politica de upgrade a producatorului il transforma intr-un companion pe termen lung al celui care il va achizitiona, transformand costul achizitiei acestui produs intr-o veritabila investitie.

Design-ul clasic si linia sobra a produselor fabricate de ELECTROCOMPANIET il recomanda prin excelenta in interioarele atat clasice cat si moderne. Combinatia realizata de cutia neagra, panoul frontal dintr-un plastic acrilic transparent finisat extraordinar, auriul butonului de pornit oprit si al marcii, apoi albastrul LED-ul de afisare a functionarii sunt spectaculoase atat pe lumina, dar mai ales pe intuneric, conferind spatiului in care instalat o deosebita distinctie si o eleganta de un rafinament aparte, dupa cum se poate observa si in fotografia de mai sus.

De remarcat cele doua intrari de linie, una asimetrica (RCA) si una balansata (XLR) si cele doua iesiri pentru adaugarea unui al II-lea amplificator, respectand acelasi principiu. Iesirile celor doua amplificatoare incorporate se pot conecta in punte, caz in care puterea de iesire poate creste pana la respectabila putere de 500 Wrms pe o impedanta de 8 ohmi. Alegerea configuratiei in punte il transforma intr-un amplificator monobloc ce se poate utiliza inclusiv in aplicatii instrumentale si de sonorizari profesionale cu rezultate extraordinare.

ELECTROCOMPANIET include in AW 250R actualizari tehnice de ultima ora, pentru a mentine o linie foarte agresiva la aceasta categorie de produs fata de competitie. Desigur, foloseste conceptul ELECTROCOMPANIET de sursa de alimentare FTT, acest tip de sursa de tensiune analogica fiind capabila de a livra etajului final audio de putere de doua ori mai mult curent, comparativ cu o sursa de alimentare analogica conventionala. Acest amplificator incorporeaza doua astfel de surse de alimentare, complet separate si foloseste componente electronice selectionate ce se regasesc inclusiv in cele mai scumpe produse High-End cu care concureaza pe aceasta piata. Mentinand principiile constructive ce se regasesc la toate produsele sale, ELECTROCOMPANIET a construit acest amplificator integrat pentru a functiona atat stereo cat si in punte la puterea maxima nominala, fiind stabil atat termic cat si electric pana la impedante de iesire de 0,5 Ohmi, performante greu de obtinut de amplificatoare similare din aceeasi categorie.

Performantele il recomanda in aplicatii profesionale de studio, oferind o valoare reala pentru pretul platit. A castigat nenumarate premii si concursuri, devenind o referinta la clasa sa de putere.

 

 
Date tehnice top

Toate masuratorile sint efectuate la 120V/240V//50Hz/60Hz
Amplifier section
Output Impedance (20 Hz - 20 kHz) < 0,008 ohm
RCA (single) input impedance 220 kohm
XLR (balanced) input impedance 110 kohm
Input sensitivity for rated output 1 V
Max. peak current > 100 A
THD (measured at 1 kHz half power, 8 ohm) < 0,001 %
THD (measured at 1 kHz -1 dB, 8 ohm) < 0,001 %
Noise (measured with both inputs shorted)
400 Hz - 30 kHz : 90 ÁV
10 Hz - 30 kHz : 100 ÁV
Rated output power
8 Ohm 2 x 250 W
4 Ohm 2 x 380 W
2 Ohm 2 x 625 W
1 Ohm 2 x 1100 W
Power consumption (no load or signal) 230 W
Dimensions
Width 483 mm / 19 inches
Depth 450 mm / 17 inches
Height 210 mm / 8.2 inches
Weight 39 kg. / 85.8 lbs.