AW180
Prezentare top

In USA si in tarile de limba germana este cel mai bine vandut amplificator de putere monobloc realizat de ELECTROCOMPANIET. Inca de la aparitie, audiofili, instrumentisti si studiouri de inregistrari renumite l-au integrat in sistemele lor de amplificare datorita performantelor deosebite de redare, avand o dinamica greu de egalat de concurenta si distorsiuni armonice ce il recomanda pentru clasa profesional. Amintim doar cateva dintre celebritatile mondiale ce il folosesc: Michelle Pfeiffer, Liz Hurley, Baker Boys, Herbie Hanckook, etc.

Linia acestui amplificator de putere monobloc este clasica si sobra, pastrand caracteristica produselor fabricate de ELECTROCOMPANIET, ce il recomanda prin excelenta in interioarele atat clasice cat si moderne. Dimensional impune respect. Combinatia realizata de dimensiunile cutiei negre, panoul frontal dintr-un plastic acrilic transparent finisat extraordinar, scrisul auriu si iluminarea siglei producatorului cu o lumina de culoarea filamentului unui tub electronic il fac spectaculos atat pe lumina, dar mai ales pe intuneric, conferind spatiului in care este instalat distinctie si eleganta.

ELECTROCOMPANIET include in amplificatorul AW 180 toate elementele de design modern si actualizarile tehnice de ultima ora si generatie, pastrand mereu acelasi nume, oferind o valoare adevarata pentru banii clientului sau si un raport pret calitate extraordinar, necesar a sustine politica extrem de agresiva fata de competitia foarte dura din piata de High-End la aceasta categorie de putere. Are doua intrari, una simetrica - XLR si una asimetrica - RCA, avand si conectica necesara pentru a conecta in bucla un alt amplificator, la alegere in sistem asimetric, sau simetric. Nu in ultimul rand este amplificatorul monobloc ce sta la baza design-ului capului de serie al amplificatoarelor monobloc de putere realizate de ELECTROCOMPANIET: AW 600 - NEMO.

AUDIOTEHNIC Impex va recomanda utilizarea unei perechi de AW 180 in orice combinatie cu doua canale audio - sistem stereo folosind preamplificatoarele EC 4.7 sau EC 4.8. Pentru o configuratie multimedia de exceptie, se vor utiliza 6 monoblocuri AW 180 pentru 6 canale multimedia (sistem 5.1), utilizand preamplificatorul cu 6 iesiri EC 4.9 alaturi de remarcabilul CD-player EMC 1AUP, sau de player-ul multimedia abia lansat, EMP 1.

 

 
Date tehnice top

Toate masuratorile sint efectuate la 120V/240V//50Hz/60Hz
Amplifier section
Output Impedance (20 Hz - 20 kHz) < 0,008 ohm
RCA (single) input impedance 220 kohm
XLR (balanced) input impedance 110 kohm
Input sensivity for rated output 1 V
Max. peak current > 100 A
THD (measured at 1 kHz half power, 8 ohm) < 0,001 %
THD (measured at 1 kHz -1 dB, 8 ohm) < 0,001 %
Noise (measured with both inputs shorted)
400 Hz - 30 kHz : 90 ÁV
10 Hz - 30 kHz : 100 ÁV
Rated output power
8 Ohm 180 W
4 Ohm 350 W
2 Ohm 650 W
Power consumption (no load or signal)
115 W
Dimensions
Width 215 mm / 8.5 inches
Depth 470 mm / 18.5 inches
Height 288 mm / 11.3 inches
Weight 22 kg. / 48.4 lbs.