Reprezentata de un colectiv experimentat, AUDIOTEHNIC Impex este deopotriva importator si integrator de sisteme, proiecte, instalatii, servicii avansate si consultanta in domeniul Audio/Video High-End, Profesional, sisteme de receptie TV terestru - satelit HD si IT&C.

 

Inca de la infiintare din 2001, in domeniul High-End Audio/Video, Audiotehnic Impex si-a fixat ca obiectiv principal sa ofere clientilor sai din gama Profesional si/sau High-End Audio/Video posibilitatea de a-si creea o ambianta cat mai apropiata de realitatea acustica a unei sali de spectacole in propriul studio si/sau propriului camin, atat in format stereo cat si multimedia/Home Theater – format 5.1. Inca din 2006 au fost abordate si realizate cateva proiecte la cheie (proiectare, design, executie, integrare echipamente) de incaperi Home Theater Cinema, destinate clientilor VIP

 

Astfel, AUDIOTEHNIC Impex a lansat pentru prima data oficial in Romania brand-ul ELECTROCOMPANIET Norvegia la prima editie a expozitiei HiFi Arena 2003, prezentand cu aceasta ocazie un portofoliu de produse si un sunet impresionant sub conceptul exclusiv al brand-ului „If Music Really Maters.

 

Au urmat brand-urile Souncare Norway, Acoustic Zen USA, Von Schweikert Audio USA, Advance Acoustic Franta, Brodmann Acoustics Austria si inceputul discutiilor cu Avitech Austria.

 

La HiFi Arena Show 2006 a fost prezentata in premiera o integrare a produselor din Linia Clasica stereo ELECTROCOMPANIET Norvegia cu incintele acustice Quadral (imporator Audio Bronx Oradea), urmand ca in premiera la expozitia “Luxury Show” din Decembrie 2006 in Bucuresti sa se prezinte conceptul “Multimedia Luxury, concept bazat pe integrarea produselor exclusive oferite de ELECTROCOMPANIET Norvegia, Acoustic Zen USA si Von Schweikert Audio. Incinte acustice VR-5 Anniversary MKII, subwooferul VR S/1 lansate pentru prima data in Romania au sustinut reproducerea sunetului corespunzator acestui concept si solutii tehnice. Display-ul video B&O a fost furnizat de SoundVision Romania. Rezultatul acestei integrari de echipamente a condus la un sistem multimedia High-End Audio/Video unitar, intr-o linie VIP cu performante remarcabile, avand in vedere raportul calitate/pret al intregului ansamblu.

 

La HiFi Arena Show 2007 a fost lansat in premiera conceptul de integrare audio-video “Multimedia – Classic Excellence, prezentand in premiera absoluta pe piata romaneasca incintele acustice realizate de Boesendorfer – Divizia Audio, interconectate prin cablurile realizate de Acoustic Zen, semnalul fiind furnizat de echipamentele audio si video – HDMi de la ELECTROCOMPANIET, prezentate pe mobilierul furnizat de Music Tools din Italia. Astfel, incinte acustice Vienna Classic -7, proiectate de celebrul profesor de acustica Hans Deutsch (descoperire si sustinere Herbert von Karajan) realizate de celebrul producator de piane Brodmann Austria, au sustinut reproducerea sunetului corespunzator acestui concept si solutii tehnice. Rezultatul acestei integrari de echipamente in conceptul “Multimedia - Classic Excellence a condus la un sistem multimedia High-End Audio/Video unitar, intr-o linie clasica, cu performante remarcabile, avand un raport calitate pret de luat in consideratie. Display-ul video de ultima generatie a fost exclusivul LCD-Loewe de 50, furnizat de Avitech SRL Romania.

 

La HIFIarena Show 2008 s-a lansa în premieră absoluta conceptul de integrare audio in format stereo "The Nordic Dream si conceptul de integrare audio-video Multimedia - Prelude Line, amandoua avand in componenta produse realizate numai in Norvegia!

Componentele si incintele acustice Nordic Tone - Model One ce au fost integrate in Conceptul " The Nordic Dream" sunt realizate de ELECTROCOMPANIET, alimentate de exclusivele amplificatoare monobloc NEMO, ambele produse fiind prezentate pentru prima data in Romania! Toate cablurile de Interconexiune au fost furnizate de "Black Magic Cables" fabricate tot in Norvegia, aniversand in acest fel printr-o solutie de sorginte norvegiana cu ocazia celor 35 de ani de excelenta si exclusivitate a brand-ului ELECTROCOMPANIET. Partea de display video a fost asigrata de catre cea mai buna plasma Tv Pioneer de 50’’, prin Sun Audio Romania.

 

La HIFIarena Show 2009, Audiotehnic Impex a lansat o linie noua de produse de la Advance Acoustic asamblate de aceasta data in Franta si a inceput colaborarea cu site-ul de vanzari on-line cu cea mai mare audienta din Romania Avstore. De asemenea, a fost demarata colaborarea cu distribuitorul de produse Bryston Canada si PMC UK pentru zona Central si Est Europeana, respectiv Avitech Austria. Display-ul video a fost asigurat de Samsung, prin lansarea la standul nostru in premiera pe piata romaneasca a ultimului tip de plasma Tv de 50’’ cu grosimea de 32mm!

 

Anul 2010 a fost primul an in care expozitia HiFi Arena nu s-a organizat din motive economice, insa Audiotehnic Impex si-a finalizat cu succes lucrarile de integrare a sistemelor contractate si incepute in 2009, marcand un an de „business as usuall” pentru produsele High-End exclusive si serviciile adaugate corespunzatoare, punand un mai mic accent pe produsele „entry level” High-End audio/video. Accentuarea activitatii pe serviciile integrate oferite operatorului de televiziune digitala prin statelit UPC Direct a permis finalizarea unor integrari de exceptie audio/video.

 

Va asteptam printre clientii nostrii si va asiguram de intreaga noastra consideratie si determinare in a va ajuta sa va construiti sistemul audio/video optim atat ca performate cat si ca pret.

 

Echipa Audiotehnic