BUY BACK


AUDIOTEHNIC Impex este distribuitorul exclusiv pentru Romania al ELECTROCOMPANIET Norvegia. Obiectul principal de activitate al firmei noastre este distributia produselor noi ELECTROCOMPANIET. Nici nu s-ar putea altfel, avand in vedere bugetul semnificativ pe care un audiofil trebuie sa-l aloce pentru a intra in clubul select al detinatorilor de echipamente ELECTROCOMPANIET originale, cu documente reale de provenienta si certificat de garantie de 3 ani. Criteriile pe baza carora acordam aceste facilitati de "buy back" sunt confidentiale si sunt destinate in primul rand clientilor care au comparat in trecut echipamente noi de la firma noastra si doresc sa le inlocuiasca tot cu echipamente noi High-End din catalogul nostru de produse.

Desigur, orice detinator de echipamente ELECTROCOMPANIET, indiferent de provenienta acestora are si optiunea de "Upgrade", motiv pentru care va invitam sa accesati pagina de pe site-ul nostru care ofera toate informatiile necesare.

In masura in care din motive financiare sunteti interesat sa aflati mai multe informatii despre produsele aflate pe stocul de echipamente provenite din sistemul "buy back", va rugam sa ne contactati via e-mail si/sau telefon. Vom incerca sa va informam periodic in masura in care un produs dorit de Dvs. ar putea deveni disponibil printr-o operatiunde de "buy back" convenita cu unul dintre clientii nostrii traditionali.

Daca doriti sa achizitionati un produs ELECTROCOMPANIET second hand de la teri din Romania si/sau din strainatate, AUDIOTEHNIC Impex va poate acorda consultanta contra cost pentru verificarea provenientei si stabilirea unei evaluari a functionarii, respectiv a indeplinirii performantelor tehnice stabilite de producator.

La data de 1 Martie 2011 exista urmatoarele produse de buy back pe stoc:

1, ELECTROCOMPANIET POWER AMPLIFIER AW 2x120 (2007) - 1 bucata

2. ELECTROCOMPANIET CD PLAYER EMC1-AUP - 1 bucata (incepand cu 01.05.2011)