Epoch top

Cablul audio Epoch este raspunsul nostru pentru audiofilii cu buget limitat.Constand intr-un aliaj 11 AWG stratificat 6N aliaj zero cristal cupru, avand in design geometria noastra brevetata de rasucire constanta, folosind izolare de spuma cu specificatie CL3 & FT4, perfect pentru distante mari si montari in perete. Cablul audio Epoch asigura adancime totala,precizie, bas puternic, finete si raspuns de frecventa liniar, cu o transparenta dulce a mediilor. Cablul audio Epoch este disponibil cu conectorii papuc de cablu deschis,banana sau conectori in Z.

 
E-1080
11 AWG plus, 6N aliaj cristal cupru, camasa CL3/FT4, pereche mono
Lungime:8.0 Ft/pereche

 
Hologram top

 
H-1080
8 AWG, 6N aliaj zero cristal cupru
Lungime:8.0 Ft/pereche

 
Hologram biwire top

 
HB-2080
8 AWG, 6N aliaj cristal cupru
Lungime:8.0 Ft/pereche

 
Satori top

Cu stratificare incrementata, multiple straturi, neextrudate, cablul din aliaj pur zero cristal cupru, realizat pentru amplificarea redarii semnalului in faza perfecta cu o coerenta spectrala si tonala absoluta;credem ca nu exista altul mai bun:cablurile audio de prima calitate care creaza o imagine extraordinara, detaliu ambiental si un sunet aproape palpabil.

 
S-1080
10 AWG, aliaj 6N zero cristal cupru
Lungime:8.0 Ft/pereche

 
Satori shotgun top

Design real "dublu mono" realizat dupa aplicatiile adaptate si patentate ale lui Robert Lee in ce priveste reglajul fin si procesul de modificare al acestuia:acest cablu audio exceptional a fost creat pentru difuzoare cu mai multe drivere.

 
SG-2080
7 AWG Total, 6N aliaj zero cristal cupru
Lungime: 8.0 Ft/buc.

 
Double barrel top

Cel mai nou produs Acoustic Zen in domeniul cablurilor audio este Double Barrel. Creat pentru a avea designul unei adevarate tevi de pusca.,Double Barrel este realizat exclusiv pentru difuzoarele de arie larga care pot fi bi-conectate. Cu fiecare conductor avand o arie specifica de frecventa, Double Barrel va aduce o noua rezolutie si fidelitate difuzoarelor dumneavoastra.
Fiecare conductor este creat special pentru a adauga muzicalitate. Pentru legaturi medii, o jumatate de Double Barrel este incarcata cu 10 AWG aliaj multistratificat de zero cristal cupru infasurat in teflon Dupont TM.Cealalta jumatate este pastrata exclusiv pentru frecvente joase si este incarcata cu 8 AWG 6N aliaj multistratificat de zero cristal cupru infasurat in teflon Dupont TM. Izolatia electrica este definitivata prin corelarea circuitelor geometrice cu designul nostru exclusiv de rasucire in aer.
Double Barrel detine un incredibil simt al lemnului. Instrumentele si vocea sunt prezentate cu greutatea si structura necesara.Texturile sunt fundamentale si organice in realismul lor, capturand uimitor ambientul, creeaza un sentiment realistic al spatiului si aerului care inconjoara instrumentele.

"A rata cablurile Acoustic Zen nu numai ca iti risti portofelul dar iti pierzi una dintre cele mai fine placeri muzicale posibile" Paul Bolin, Stereophile

 
DB-2080
6 AWG pentru conexii joase si doi conductori 10 AWG pentru gama de frecvente si inalte, 6N aliaj zero cristal cupru
Lungime: 8.0 Ft/buc.

 
Absolute top

 
AB-1080
Nume:Absoute
Descriere: 9 AWG, 6N aliaj hibrid zero cristal argint cupru , 8 FT pereche mono

 
Absolute shotgun top

 
  AB-2080
Nume:Absoute Shotgun
Descriere: 6 AWG, 6N aliaj hibrid zero cristal argint cupru , 8 FT pereche Shotgun