El Nino top

Suntem foarte entuziasti despre acest mic diamant! El Nino ofera un nivel al performantei care nu a mai fost atins inainte de produse cu acest pret. Configuratia interna a lui El Nino este dupa cum urmeaza: Metalurgia folosita la El Nino presupune folosirea zero cristal cuprului. Dielectricul si materialul izolator este de specificatie CL3 si FT4, am inglobat geometria noastra de rasucire in aer, realizand un design unic pentru El Nino. La fel cu cablul de alimentare Tsunami, El Nino este dublu ecranat pentru a ajuta la eliminarea cantitatii de EMI si RF care deterioreaza curentul care intra in sistemele noastre.Capacitatea totala a lui El Nino este de 12 awg Plus, care este mai mult decat necesar pentru a alimenta DEC-uri, porturi de trecere, preamplificatoare si cateva din amplificatoarele de putere mica.

 
P-4060
12 AWG Plus, 6N zero cristal cupru
Lungime: 6.0 Ft/buc

 
Tsunami top

Realizat cu aceasi atentie la detaliu sonic precum Krakatoa, acest cablu de alimentare depaseste pe altele in pret si realizeaza amplificari sonice pe care rivalizeaza cu cablurile costisitoare identice cu produsul nostru cap de serie.

 
P-1060
11AWG, 6N cristal cupru
Lungime:6.0 Ft/buc

 
Krakatoa top

Cablu de capacitate mare, din argint-cupru, care foloseste un dielectric primar si secundar de cea mai mare calitate , reglat fin manual pentru a amplifica nivelele joase de rezolutie si dinamica generala:acest cablu de alimentare exclusiv rafinat este realizat pentru a amplifica calitatea "seductiva" a reproducerilor muzicale in sistemele de sunet home theater.

 
P-2060
9 AWG, 6N zero cristal cupru+argint
Lungime: 6.0 Ft/buc.

 
Gargantua top

Acest model unic anuleaza cele mai des intalnite zgomote de interferenta care pot proveni din diferite surse.Aceste zgomote de interferenta distorsioneaza voltajul si curentul original de 60 Hz, cauzand distorsiuni armonice si congestia dinamicii.Folosing cablurile de alimentare Gargantua veti avea parte de o mult mai larga si adanca scena a sunetului, impreuna cu un detaliu uimitor si o ambundenta armonica.

 
P-3060
7 AWG, 6N zero cristal cupru+argint
Lungime:6.0 Ft/buc.

 
Absolute top

 
  P-5060
Nume: Absolute
Descriere: 9 AWG, 6N hibrid zero cristal argint cupru, de lungime 6.0 Ft/buc.