Silver top

Un cablu de legatura singular, din argint pur,balansat, care atinge rezolutii de neegalat ale detaliilor audio pe nivelele joase si fine, cu o coerenta de semnal extraordinara pe tot spectrul audio - reproducere muzicala unica cu o imagine uimitoare, nuanta de ton si putere dinamica.

 
I-1010R
7N zero cristal argint, conector w/RCA
Lungime: 1 metru /pereche
I-1010X
7N zero cristal argint, conector w/XLR
Lungime: 1 metru /pereche

 
Matrix top

Un cablu lung din cupru pur structurat intr-un model de matrice este de obicei simpatetic unui scop ca reproducerea registrilor de pian sau vocali - un cablu de conectare singular, necompromis, care atinge rafinamentul muzical absolut al cablului nostru Silver Reference la un pret avantajos.

 
I-2010R
6N zero cristal cupru cu argint, conector w/RCA
Lungime: 1 metru /pereche
I-2010X
6N zero cristal cupru cu argint, conector w/XLR
Lungime: 1 metru /pereche

 
WOW top

 
I-3010R
6N zero cristal cupru ,conector w/RCA
Lungime: 1 metru /pereche
I-3010X
6N zero cristal cupru, conector w/XLR
Lungime: 1 metru /pereche
 

 
Oscar top

Cand am inceput sa realizam modelul Oscar Link nu am incercat sa reinventam roata. Am dorit sa cream un cablu care sa inglobeze tot renumele Acoustic Zen, claritate, deschidere, detaliu, o gama de frecvente calda, un bas precis cu o acuratete mare, si inalte redate fara efort;si chiar sa il pastram la un pret extrem de rezonabil.
Cu Oscar Link am creat un invingator. Zero cristal cupru ofera o noua adancime a sunetului. Foloseste Oscar Link si iti va placea ceea ce vei auzi.
"Acesta este un caz in care daca vanzatorul iti recomanda cablurile Acoustic Zen poti fi sigur ca o face spre interesul tau"Tim Shea, Soundstage

 
I-4010
6N cristal cupru
Dielectric de mare densitate injectat cu polietilen
Design coaxial
Disponibil numai in model conector RCA
Lungime: 1 metru/buc