Silver photon top

 
Un cablu digital coaxial de 75 ohm creat pentru a atinge transparenta, viteza si calitatea de referinta a acuratetei semnalului si coerentei muzicale al cablului nostru digital MC-Squared.

D-1010R
Coaxial 75 ohm, Zero cristal cupru+argint, conector w/RCA
Unitate: 1 metru/buc

D-1010B
Coaxial 75 ohm, zero cristal cupru+argint,conector w/BNC
Lungime: 1 metru/buc
 

 
Silver byte top

 
Cablul digital Silver Byte este un cablu de impedanta 75 ohm, cu design coaxial, constand intr-o structura multistratificata de zero cristal argint de 20 AWG si umplut cu spuma PE.Stratul de cupru 100% si camasa de ecranare previn interferentele complexului digital armonic dinspre sursele EM si RF. Acest model de prima calitate pastreaza o impedanta caracteristica de 75 ohmi la orice lungime data. Silver Byte reproduce o atmosfera live cu o extensie superioara a inaltelor si o prezentare armonica bogata pe toata lungimea de banda de medii. Basul este profund, puternic si dinamic, permitandu-i ascultatorului sa traiasca tot timpul auditiei o atmosfera buna pentru cantitatea de aer si spatiu pe care nu a mai trait-o anterior. Cablul digital Silver Byte este disponibil atat in format AZT zero cristal RCA cat si in conector BNC.

D-4010R/B
Coaxial 75 ohmi, zero cristal argint, conector w/RCA/BNC
Lungime: 1 mteru/buc

 
MC2 top

Un adevarat cablu digital zero cristal de 110 ohm extrem de delicat si costisitor, din argint pur, configurat pentru o maxima viteza si acuratete:acest cablu este extrem de precis in focalizarea datelor pentru asigurarea unui semnal transparent si o coerenta muzicala absoluta.

 
D-2010R si D-2010B
Cablu digital Zero cristal argint 110 ohmi, conector w/RCA
Lungime: 1 metru/buc

 
D-2010B
Cablu digital zero cristal argint de 110 ohmi, conector w/BNC
Lungime: 1 metru/buc

 
D-2010X
Cablu digital zero cristal argint de 110 ohmi, conector w/XLR
Lungime: 1 metru/buc

 
DVI top

 
DVI-1020
Nume: Referinta digitala DVI
Descriere: 26 AWG, zero cristal cupru placat cu argint