EMP 1 - multiplayer

                                                     detalii tehnice

EMP 1 este un produs nou, lansat in 2006. A fost deja supranumit de cunoscatori "Multiplayer-ul cu sunet perfect ..." iar noi am continua ... "si cu imaginea video HDMI 1080 cea mai pura", datorata celei mai avansate tehnologii de "progressive scan video pictures", sub celebra marca Fardoudja DCDi. Inglobeaza cea mai avansata mecanica in tehnologie Philips, fara a se diferentia prea mult de legendarul EMC 1UP, a carui calitate si fiabilitate au fost confirmate in cei 8 ani de utilizare de catre numerosi profesionisti si de premiile internationale dobandite.

Intrand agresiv pe piata Home Theater - Multimedia cu produsele din gama corespunzatoare, ELECTROCOMPANIET isi alatura experientei incontestabile in domeniul player-elor audio High-End si integrarea tehnologiilor video de inalta definitie (format HDMI) oferite de Fardoudja DCDi. Rezultatul este incredibil, EMP 1 oferind performante extraordinare atat pe sectiunea audio cat si video. Din punct de vedere audio este perfect compatibil cu performante lui EEC 1, de aceasta data avand sunetul in format 5.1.

Cateva din caracteristicile generale:
scanare progresiva (PAL & NTSC), Fardoudja DCDi de-interlacer cu upscaling de la 720p la 1080i, tehnologie HDMI, HDCP, multichannel Audio, Dolby Digital & DTS decoding, Digital video output, Intuitive On Screen Display, Quick Disc Access Time.

Formate video compatibile:
MPEG1, MPEG2, MPEG4,DVD, DVD+R/RW, DVD-R/RW, DVD-VIDEO, MP3-DVD, Picture CD, JPEG, SVCD, Video CD/SVCD, DIVx.

Formate audio compatibile:
SACD, CD, CD-R, CD-RW, MP3-CD, MP3-DVD, WMACD.
foarmate audio: DTS, Dolby Digital 5+1 canale.