EMP-1/S

ELECTROCOMPANIET se hotaraste in primavara lui 2007 sa lanseze oficial un nou produs pe baza platformei deja cunoscutului multiplayer EMP-1. Este vorba de EMP-1/S, terminatia S reprezentand SACD & Stereo, adica multiplayerul stereo CD, SACD, DVD audio, ce inglobeaza cea mai avansata mecanica in tehnologie Philips, fara a se diferentia prea mult de legendarul EMP-1 decat in numar de canale audio de iesire si lipsa procesorului Fardoudja DCDi.

Decizia a fost sustinuta de intentia de a oferi pasionatilor de auditii muzicale un player SACD stereo, care sa fie in acelasi timp un produs scalabil, compatibil SACD, CD si DVD fara costisitoarele subansamble de multimedia avansata, aceastea fiind insa upgradabile la cerere pana la nivelul lui EMP-1.

Este un produs ce garanteaza o redare audio de exceptie prin noutatile tehnologice inglobate. Acest nou produs este capabil a citi toate formatele audio de inalta calitate disponibile in acest moment pe piata muzicala, desigur in conditiile de calitate si fiabilitate specifice brandului. Performantele audio sunt spectaculoase fata de player-ele concurentei ce au aceleasi functiuni, cunoscatorii ajungand usor la concluzia reala ca este dificil de a gasi un produs echivalent ca performante si raport pret/calitate in acest moment pe piata.

Formatele digitale cu care EMP-1/S 1 nu are probleme de redare sunt urmatoarele: SACD, DVD audio & video - 2 canale, Audio CD, Video CD, SVCD, CD-R, CD-RW, MP3-CD, WMA-CD. Produsul include si o iesire in format SPDIF.

Prin ce este superioara aceasta solutie constructiva fata de concurenta?
Utilizarea platformei de baza a lui EMP-1 apoi a cititorului cu buffer de viteza foarte mare, frecventa de esantionare foarte ridicata (192kHz/24 biti) si design-ul simetric/balansat in clasa A ce are ca efect benefic anularea zgomotului de fond, permitand transferul intregului spectru muzical cu 2 octave mai sus in frecventa fata de frecventa de esantionare de 44.1 kHz utilizata in orice CD player obisnuit din clasa retail, sau marea majoritate a produselor echivalente de la concurenta ce folosesc frecventa de esantionare de 96 kHz pe 24 biti. Rezultatul este remarcabil, permitand imbunatatirea cu 6dB a caracteristicii globale de transfer fata de utilizatorii de DAC-uri de 44.1 kHz si cu 3dB fata de cei care folosesc 96kHz/24 biti.

Acest multiplayer stereo exclusiv este recomandat pasionatilor de auditii muzicale, studiourilor de inregistrari, instrumentistilor de top si tuturor celor care doresc sa aiba un sistem de reproducere a formatelor audio de inalta definitie combinate cu un playerul DVD upgradabil la nivel de sistem 5.1.