Prezentare top

EC 4.7
Pentru pretul platit, acest preamplificator reprezinta o perfecta alegere pentru sistemul Dvs. High-End, in combinatie cu orice amplificator de putere. Performantele audio sunt comparabile cu echipamentele ce au aceleasi functiuni si sunt furnizate de concurenta la aceasta clasa de produs. Politica de upgrade a producatorului la un pret extrem de decent il transformala intr-un companion pe termen lung al celui care il va achizitiona, transformand costul achizitiei acestui produs intr-o veritabila investitie.

Design-ul clasic si linia sobra il recomanda prin excelenta in interioarele atat clasice cat si moderne. Combinatia realizata de cutia neagra, panoul frontal dintr-un plastic acrilic transparent finisat extraordinar, auriul elementelor de comanda manuale si albastrul elementelor de afisare este spectaculos atat pe lumina, dar mai ales pe intuneric, conferind spatiului in care instalat o deosebita distinctie si o eleganta de un rafinament aparte, dupa cum se poate observa si in fotografia de mai sus.

Schimbarea volumului si selectia intrarilor audio se poate face manual, folosind cele patru butoane de navigare aflate in dreapta panoului frontal, sau din telecomanda cu IR. Se remarca utilizarea releelor de inalta calitate ca principiu constructiv pentru schimbarea surselor audio in circuitul electronic al amplificatorului. Sursa audio selectata este afisata in partea stanga a panoului frontal, pe culoare albastra, iar volumul urmareste sugestiv un arc de cerc iluminat din spatele panoului frontal acrilic de un led albastru. Din cele sase sase intrari audio, cinci intrari sunt asimetrice (RCA) si una balansata (XLR). De remarcat cele doua iesiri de linie, una asimetrica (RCA) si una balansata (XLR).

EC 4.7 foloseste conceptul ELECTROCOMPANIET de sursa de alimentare FTT, acest tip de sursa de tensiune analogica fiind capabila de a livra etajelor de amplificare audio de doua ori mai mult curent, comparativ cu o sursa de alimentare analogica conventionala. Un transformator toroidal supradimensionat, realizat dupa un patent american si o baterie de condensatoare electrolitice de filtraj de inalta calitate asigura dinamica si performantele de zgomot pentru categoria High-End. Acest preamplificator foloseste aceleasi componente ca si cele mai prestigioase modele realizate de ELECTROCOMPANIET.

AUDIOTEHNIC Impex il recomanda pentru utilizarea in configuratii stereo High-End cu oricare din amplificatoarele duale sau cele monobloc din catalogul de produse ELECTROCOMPANIET. Pentru performante superioare va trebui ales EC 4.8.

 

 
Date tehnice top

Toate masuratorile sint efectuate la 120V/240V//50Hz/60Hz
Preamplifier section
Single ended operation (gain) 0 dB
Balanced operation (gain) 6 dB
Input impedance single (fixed) 330 kohm
Input impedance balanced (fixed) 165 kohm
THD single ended (1 V in, 1 V out, 1 kHz) < 0.001 %
Equivalent input noise < 3 ÁV
THD balanced (1 V in, 1 V out, 1 kHz) < 0.0005 %
Max. input single > 10 V RMS
Max. input balanced > 20 V RMS
Channel separation (1 V output, 1 kHz) > 90 dB
Attenuation (minimum volume) - 75 dB
Output impedance single 100 ohm (fixed)
Output impedance balanced 50 ohm (fixed)
Max. output Single ended 8 V RMS
Max output Balanced 16 V RMS
Output noise (400 Hz - 30 kHz) Single ended : 5 ÁV
Balanced : 10 ÁV
Signal to noise (400 Hz - 30 kHz) > 100 dB
Frequency response (DC - 65 kHz) - 0.4 dB
The EC 4.7 is DC coupled from input to output.
Power consumption (no load or signal) 15 W
Dimensions
Width 483 mm / 19 inches
Depth 410 mm / 16.1 inches
Height 115 mm / 4.5 inches
Weight 8 kg. / 17.6 lbs.